Vers van bij ons, onze blauwe bessen zijn terug!

Samenvatting

Vanaf deze week kunnen jullie terug genieten van onze blauwe bessen! Neem een kijkje en ontdek waarom onze bessen zo verrukkelijk zijn!

Vanaf deze week kunnen consumenten opnieuw genieten van overheerlijke, Hoogstraten blauwe bessen. Tot oktober kan je deze op en top Belgische lekkernij talrijk terugvinden in de winkels en op markten. Naast onze aardbeien, vertegenwoordigen de blauwe bessen de grootste groep binnen de Hoogstraten zachtfruit-familie. Deze verrukkelijke bessen zijn zwartblauw van kleur en hebben bovendien een zacht donslaagje. Dit natuurlijk beschermlaagje kan gezien worden als een kwaliteitskenmerk van handmatig oogsten. Onze gepassioneerde telers plukken de bessen stuk voor stuk met de hand zodat het donslaagje onbeschadigd blijft. Zodra het donslaagje verdwenen is, hebben ze veel van hun smaak verloren. Na het plukken worden de besjes voorzichtig in doosjes verdeeld en kort in een optimale koeling geplaatst voordat ze bij ons verkocht worden.

De Hoogstraten blauwe bessen zijn uniek in zijn soort en zijn niet te vergelijken met andere buitenlandse varianten. Bovendien hebben ze dit voorjaar optimaal groeizaam weer gehad, waardoor de kwaliteit uitstekend is.

Een superieure productkwaliteit, een uitzonderlijke smaak en kraakvers. Dat zijn de parameters voor Hoogstraten bessen. Onze blauwe bessen hebben een milde, zoete smaak. Aarzel daarom niet om de blauwe bessen van bij ons te proeven. Ideaal dus als tussendoortje, bij het ontbijt of in je favoriete taartrecept! Neem zeker eens een kijkje op onze website en zoek naar recepten met blauwe bessen voor meer inspiratie.

In het filmpje maak je kennis met Tom, een teler met oog voor kwaliteit.

Bekijk alle blogberichten
Al geabonneerd? Blijf op de hoogte!
Dankjewel! We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Oeps, er ging iets verkeert. Laadt de pagina opnieuw!
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.